Terug

  • Gratis verzending van bestellingen boven de €100 in NL & BE
  • Voor 16:00 u besteld, vandaag verzonden!

Verzenden & retourneren - Download PDF

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je jouw nieuwe item morgen al in huis. Alle bestellingen bezorgen we gratis in Nederland en België boven de 100,- euro.

Voor bestellingen onder de 100,- euro biedt Confirm een aantal opties namelijk; 

  • Levering bij een servicepunt in Nederland, hiervoor wordt 4,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht
  • Thuis bezorgen in Nederland, hiervoor wordt 5,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht 
  • Thuis bezorgen in Belgié, hiervoor wordt 7,50 euro aan verzendkosten in rekening gebracht

Je bestelling wordt direct verzonden vanuit ons magazijn in Tilburg. Binnen Nederland berzord PostNL de bestellingen. Per e-mail ontvangt onze klanten een track & trace nummer om zodanig hun bestelling te kunnen volgen. Voer je track & trace nummer op de website van PostNL om je bestelling te volgen.

PostNL bezorgd de bestellingen op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Mocht je niet thuis zijn dan laat de PostNL medewerker een briefje achter in je brievenbus. PostNL heeft in totaal twee afleverpogingen om je bestelling te bezorgen.

Retourneren en ruilen

Download Retour Formulier

 

Herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden uit het contract te stappen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, fysiek het goed ontvangt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte brengen dat de overeenkomst zal worden herroepen. U kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken (Download PDF), maar u bent hiertoe niet verplicht. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het om uw mededeling met betrekking tot uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de annulering

Als u het contract intrekt, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment hebt gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die het gevolg zijn van uw keuze voor een andere bezorgmethode dan de goedkoopste standaardlevering die wij aanbieden). in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij zijn geïnformeerd over uw beslissing om terug te treden uit het contract, van ons terug. Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders bent overeengekomen; in elk geval worden dergelijke kosten niet aan u in rekening gebracht. We kunnen wachten met terugbetaling tot we de goederen terug hebben ontvangen, of u hebt aangetoond dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. U moet de goederen onverwijld retourneren of aan ons overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons op de hoogte brengt van de beslissing om de overeenkomst te annuleren. U bent op tijd als u de goederen retourneert voordat de periode van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, die verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen te bepalen.

Retouradres:

Confirm Clothing B.V.
Brucknerlaan 10
5011 DM Tilburg
Nederland

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CONFIRM / 5 - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »